Accident la giratoriul din zona gării Deva

Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la un accident rutier ce a avut loc în sensul giratoriu din zona Gării CFR Deva, în acestă dimineața, în jurul orei, 8:30.

Un conducător de ATV de 42 ani, în timp ce conduce  pe Calea Zrandului din Deva pe sensul de mers Arad-Simeria,  a intrat  într-un  autoturism care era oprit regulamentar la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate.  În urma impactului ATV-ul s-a răsturnat, iar  conducătorul a fost proiectat câțiva metri pe șosea.

Polițiștii ajunși la fața locului au constat că: „un bărbat în vârstă de 42 ani din municipiul Deva, în timp ce conducea un ATV înmatriculat, pe Calea Zarandului din municipiul Deva, sensul de mers Arad-Simeria, nu a adaptat viteza de deplasare la intrarea în sensul giratoriu acroșând cu partea stânga a ATV-ului un autoturism condus de către un bărbat de 65 ani din localitatea Certeju de Sus, judeţul Hunedoara, care era oprit la ieșirea din sensul giratoriu înspre Simeria pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversare. În urma acroșării autoturismului ATV-ul s-a răsturnat pe partea carosabilă iar conducătorul acesteia a fost proiectat la o distanță de 6 metri față de ATV, pe partea carosabilă, suferind vătămări corporale.”

Ambilor conducători auto l-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vatamare corporală din culpă.

 

 

2 comentarii la „Accident la giratoriul din zona gării Deva

 • 2 septembrie 2019 la 20:16
  Permalink

  Barbatul in cauză îl urmărea pe un motociclist ca să se răfuiască, după un conflict în trafic. A intrat în sensul giratoriu cu mimim 80 km/h, acolo a ajuns motociclistul și a început să-l înjure și imediat s-a lovit de mașinile oprite la trecerea de pietoni. Când a intrat gesticulând în giratoriu conducea ATV-ul ÎN PICIOARE și nu avea cască. E vinovat 110 %

  Răspunde
  • 3 septembrie 2019 la 20:40
   Permalink

   Ai fost acolo? Dacă nu ai fost, nu mai vorbi fără tine, cu noroi poate arunca oricine mai ales din spatele tastaturii.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *