Accident rutier pe DN66: Un automobil a fost proiectat în afara părții carosabile

Un accident soldat cu o victimă, a avut loc pe DN66, în afara localității Ohaba de Sub Piatră, duminică, în jurul amiezii. În urma evenimentului rutier, un bărbat de 52 de ani din Hunedoara a fost transportat la spital.

”În data de 01.09.2019, ora 11:51, Poliţia Oraşului Haţeg a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că în afara localității Ohaba de Sub Piatră s-a produs un accident rutier soldat cu victime .

Poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din municipiul Hunedoara, în timp ce conducea autoturismul personal  pe DN66, la km 170 + 750 m, din direcția Petroșani  – Hațeg, a virat la stânga pe o stradă lăturalnică a sensului său de mers, moment în care a fost lovit din spate și proiectat în afara părții carosabile de un alt autoturism, condus de un şofer în vârstă de 48 ani, din orașul Aninoasa, judeţul Hunedoara.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto, în vârstă de 52 ani, care a fost transportat la spital pentru investigații medicale.” arată  în comunicatul de la IPJ Hunedoara

În urma testării ambilor conducători  auto cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost negativ.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.