Accident rutier în zona localității Merișor

Traficul se desfășoară cu dificultate pe DN 66, în zona localității Merișor, din cauza unui accident rutier. Informațiile arată că un microbuz și un autoturism au intrat in coliziune. La fața locului intervin echipajele de prim-ajutor.

În accident au fost implicate trei persoane. Două dintre acestea au fost transportate la spitalul de urgență din Petroșani. Cele două persoane transportate la spital sunt cooperante și conștiente și prezintă mai multe traumatisme. Una din victimele accidentului a refuzat transportul la spital.

„Astăzi, in jurul orei 18.00, un conducător auto de 20 de ani, din județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN66, (km 145), nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un microbuz condus de un barbat de 59 de ani, din comuna Pestișu Mic. În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto si un pasager de 38 de ani, aflat în microbuz, au fost răniți ușor. în cauza a fost întocmit dosar penal” a comunicat IPJ Hunedoara.

 Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *