Accident mortal pe A1, în zona localității Ilia. Alte două victime se află în stare gravă

UPDATE: Din informațile primite de la IPJ Hunedoara se arată că în teribilul accident s-a constatat, din păcate, decesul unei femei însărcinate, în vârstă de 37 de ani, iar alte șase persoane au fost rănite.

„La data de 02.09.2020, un cetățean bulgar, în timp ce conducea un autovehicul cu remorcă (având 6 pasageri, toți cetățeni bulgari), pe A1, la km 389, din direcția Deva – Nădlac, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit glisiera din partea dreapta și s-a răsturnat pe partea stângă, rămânând pe banda de urgență și parțial pe banda 1. Remorca a fost proiectată la 10 metri după autovehicul, rămânând în banda de urgență.

În urma accidentului, o pasageră a fost prinsă parțial sub autovehiculul răsturnat. Deși s-au efectuat manevre de resuscitare, aceasta a fost declarată decedată.
Dintre ceilalți pasageri, au fost transportate la spitalul din Deva doua femei, care, din primele investigații, sunt rănite (una ușor și cealaltă grav).
Se circulă pe banda 2 momentan. În cauză a fost întocmit dosar penal.”


Știrea inițială: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 389+200, în zona localității Ilia, județul Hunedoara, un autoturism care tracta o remorcă, a intrat în balans și s-a răsturnat. În urma impactului, două persoane din autoturism au rămas încarcerate (potrivit primelor date, cu leziuni grave), iar o altă persoană a decedat. Circulația rutieră este întreruptă pe prima bandă, pe sensul către Nădlac.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *