Accident MORTAL pe Autostrada A1, sectorul Ilia-Șoimuș

Un accident a avut loc, în această seară, pe Autostrada A1, sectorul Ilia – Șoimuș, la km 385. Din primele informații în accident au fost sunt implicate un autoturism, o camionetă și un autocamion.

Circulația este ÎNCHISĂ pe sensul Ilia-Șoimuș, inclusiv urcarea pe A1, sensul către Deva, de la Ilia.
Recomandăm participanților la trafic să folosească ruta: DN 68A – Săcămaș DN 7 – Deva DN 7 – nod rutier Șoimuș A1.

”În urmă cu puțin timp, pe autostrada A1, între localitățile hunedoreane Ilia si Deva a avut loc un accident rutier, care s-a soldat cu decesul a doi bărbați si blocarea traficului A1, pe sensul Ilia-Deva. Din primele cercetări, se pare că un conducător de autotren, care circula pe banda 1, a acroșat două autovehicule oprite pe banda de urgență, unde conducătorii auto încercau sa remedieze o problema la una dintre mașini. Cei doi conducători auto (ambii din județul Buzau), au fost loviți de autotren si si-au pierdut viața. Una dintre mașinile oprite pe banda de urgentă transporta, pe platforma, alte autoturisme. Traficul este deviat pe DN7, pe durata cercetărilor si a intervenției la fața locului”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Conform comunicatului ISU Hunedoara: ”Pompierii Secției Ilia, specializaţi în salvare-descarcerare şi prim ajutor, au acţionat pe autostradă pe sensul Ilia – Deva la accidentul în care doi şoferi și-au pierdut viaţa pe loc, fiind izbiţi de un autotren. Cei doi bărbaţi se aflau în afara unei camionete cu o rulota remorcată și a unei dubițe cu trailer pentru efectuarea unor reparaţii la unul dintre vehicule. Pompierii au acţionat pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu la locul producerii accidentului.”

Cei doi bărbați accidentați mortal erau din Buzău, unul era în vârstă de 35 de ani și celălalt avea 41 de ani. Șoferul de tir, care a produs accidentul, este în vârstă de 28 de ani, din jud. Arad si nu a fost rănit.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.