Accident rutier MORTAL pe DN 66: Doi morți și două victime grav rănite, în urma coliziunii unui microbuz cu un tir

Un accident rutier grav s-a produs în această dimineață, în jurul orei 4.45, pe DN 66, în localitatea Băcia.

”Șoferul unui microbuz care circula din direcția Petroșani-Simeria a pătruns pe contrasens (posibil pe fondul unei depășiri neregumentare) si a intrat în coliziune cu un autotren. În urma impactului, șoferul microbuzului și un pasager au decedat, iar doi pasageri din microbuz au fost grav răniți. Traficul este momentan blocat, echipele de intervenție fiind la fața locului”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Pompierii salvatori au găsit la locul impactului dintre o dubiţă de transport persoane înmatriculată în Hunedoara si un tir de Harghita, 4 victime – un bărbat şi 3 femei. Toate victimele se aflau în microbuzul (8+1).

Trei dintre oamenii aflaţi în microbuz au fost extraşi din autoturism cu ajutorul echipei de descarcerare.

Bărbatul de 51 ani, șoferul microbuzului, si o femeie, în vârstă de 47 de ani, nu au mai putut fi salvaţi. Alți doi răniţi, două femei, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului din partea echipajului de prim ajutor și ulterior su fost transportate la UPU Deva.

Din primele informații,  șoferul microbuzului a depășit în zona indicatorului „depășirea interzisă”.

Șoferul autotrenului, în vârstă de 51 de ani, nu prezintă nicio leziune.

La operaţiune au participat echipaje de pompieri ale Detasamentelor Deva si Orăștie cu autospeciala de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţe B2 si mașini de stingere.

Update ora 8: Traficul pe DN66 s-a reluat, deocamdată alternativ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.