Accident rutier cu doi morți la Brad

Doi oameni au murit în urma unui accident de circulație, miercuri după-masă, în municipiul Brad.

”Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Bihor, care conducea un autoturism pe D.N. 76, dinspre Oradea spre municipiul Brad, a încercat să evite un autobuz care a ieșit dintr-o stație și a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu au autoturism care era condus regulamentar. În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto care circula regulamentar, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din municipiul Brad, și decesul pasagerei din dreapta față, o femeie de 58 de ani, din același municipiu. De asemenea, conducătorul auto de 30 ani și alți doi pasageri din autoturismul condus de acesta au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

În  cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 423 posts and counting.See all posts by nedelcoff

3 comentarii la „Accident rutier cu doi morți la Brad

 • 1 decembrie 2017 la 6:53
  Permalink

  Mărie, accidentul a avut loc în zona comunei Brotuna, nu în municipiul Brad!

  Răspunde
 • 3 decembrie 2017 la 9:04
  Permalink

  Informatiile sunt eronate, s-a intamplat sa fiu la fata locului la scurt timp dupa accident, un ford mondeo care venea dinspre Brad a depasit cu mare viteza, pe linie continua in curba de la intrarea, un autobuz de conventie care vroia sa sa faca statie si tanarul teribilist a depasit fara sa se asigure acel autobuz cu peste 100 km/h astfel ciocnindu-se frontal cu o dacie break 1310 care venea dinspre Oradea. Dacia a fost facuta zob iar fordul avea doar botul sifonat, soferul de la ford avea o mica zgarietura la sprinceana si ceilalti doi pasageri ai scapat teferi. Teribilismul si viteza ucid, mai ales pe cei nevinovati.

  Răspunde
 • 3 decembrie 2017 la 9:07
  Permalink

  Informatiile sunt eronate, s-a intamplat sa fiu la fata locului la scurt timp dupa accident, un ford mondeo care venea dinspre Brad a depasit cu mare viteza, pe linie continua in curba de la intrarea in sat, un autobuz de conventie care vroia sa sa faca statie si tanarul teribilist a depasit fara sa se asigure acel autobuz cu peste 100 km/h astfel ciocnindu-se frontal cu o dacie break 1310 care venea dinspre Oradea. Dacia a fost facuta zob iar fordul avea doar botul sifonat, soferul de la ford avea o mica zgarietura la sprinceana si ceilalti doi pasageri ai scapat teferi iar cei doi din Dacia break li se faceau manevre de resuscitare.Teribilismul si viteza ucid, mai ales pe cei nevinovati.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.