Bobouțanu caută țapi ispășitori la PNL și minte din nou!

Te acuz de diversiune și de minciună, în dauna cetățenilor Hunedoarei și a Partidului Național Liberal, Dan Bobouțanu!

Iată faptele:

În 16 noiembrie 2017, Bobouțanu a convocat şedinţa „de îndată” a Consiliului Local cu următoarele proiecte de hotărâre pe ordinea de zi:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Municipiului Hunedoara prin Consiliul Local Hunedoara membru fondator la înfiinţarea ASOCIAŢIEI “Gal Urban Corvinia Hunedoara”
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 80.000 mp înscris în CF nr. 65228, situat în Peştişu Mare, aflat în domeniul privat al municipiului Hunedoara şi a raportului de evaluare nr.55/14.11.2017.

UNDE este „un caz de forţă majoră şi de maximă urgenţă pentru rezolvarea intereselor locuitorilor” aşa cum prevede legea 215 art.39, al.4 referitor la convocarea şedinţelor “de îndată”?! Consilierii locali au aflat astfel, cu o zi înainte de şedinţa Consiliului Local, că trebuie să decidă asupra vânzării unui teren de 8 ha din proprietate Primăriei. În e-mailul cu materiale  NU se afla raportul de evaluare a terenului și NU se afla nicio informație despre firma care dorește să investească în Hunedoara. Trebuia să credem pe cuvânt de onoare un om care a câștigat alegerile mințind așa cum respiră!

În consecință, noi, liberalii, neavând suficiente date pentru a lua o decizie de înstrăinare ireversibilă a terenului, ne-am abţinut de la vot, fapt firesc și ușor de anticipat de către Bobouțan și acoliții lui.

Ca o „curiozitate”: doi dintre consilierii PSD nu au fost la ședință, în condițiile în care, mai apoi, Bobouțanu și acoliții săi se dădeau de ceasul morții că PNL îi împiedică proiectele și blochează investitorii. Ar putea să explice de ce nu și-a mobilizat Bobouțanu  toți consilierii?

În 24 noiembrie este convocată ședinţa ordinară a Consiliului Local pentru data de 29. La punctul 12, este repus pe ordinea de zi proiectul privind aprobarea vânzării terenului. De această dată,  consilierilor, li s-au pus la dispoziție informații despre societatea care a făcut cererea și corespondența dintre aceasta și Primărie. De asemenea, am primit raportul de evaluare a terenului.

Prin urmare, am analizat și am hotărât în Biroul Politic Local  PNL, ca toți  consilierii PNL vor susține scoaterea terenului la licitaţie.

Ați văzut că se poate, dacă vă faceți treaba transparent și legal  domnule primar? Dar știați asta, nu-i așa? Totul a  fost un circ premeditat!

Aşa cum am afirmat de fiecare dată, PNL susţine dezvoltarea investiţiilor în Hunedoara!

Consilierii locali PNL nu s-au lăsat și nu se vor lăsa intimidaţi de presiunea mediatică sponsorizată de PSD!

Bobouțanu a creat, în mod voit, un eveniment mediatic  pe această temă pentru a-și pregăti justificările mincinoase pentru eșecul promisiunior, la fel de mincinoase, făcute în campania electorală.

Unde sunt investitorii pe care pretindeați că-i împiedică liberalii să vină în oraș?

Ar trebui să recunoașteți că tot ce s-a realizat pe această temă au rezolvat tot liberalii, în mandatul  trecut al primarului și deputatului, liberali amândoi!

Unde-i investitorul cu 100 mil de euro , promisiune făcută hunedorenilor  ca să câștigați alegerile, domnule primar?

Aveți primăria, consiliul județean și guvernul! De ce nu faceți ce-ați promis? Nu credeți că e prea gogonată minciuna că opoziția vă încurcă?!

NU  PNL vă împiedică, domnule primar PSD! Dimpotrivă! Reprezentanți marcanți ai PNL și simpatizanți liberali continuă să dea salarii și să construiască bunăstare în oraș!

Nu-i vina noastră dacă, împreună cu acoliții,  sunteți  disperați, simțind că vine scadența pentru minciuni.

Nu încercați să acoperiți vechile minciuni cu minciuni noi, pentru că,

Dan Bobouțanu, timpul minciunii expiră!

Tic-tac, tic-tac!

Petre Lucian GHERMAN, președinte PNL, municipiul Hunedoara

2 comentarii la „Bobouțanu caută țapi ispășitori la PNL și minte din nou!

 • 30 noiembrie 2017 la 18:15
  Permalink

  Cenzura ? 🙂 🙂 Legatura directa cu redactia ? Rusine ! 🙁

  Răspunde
 • 1 decembrie 2017 la 7:56
  Permalink

  Acum moderati din an in paste ! Sa treaca valul . Va mai citeste careva ? 🙁 🙁

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.