Accident rutier grav pe DN 66, la ieșire din localitatea Ciopeia

Un accident rutier grav s-a produs pe DN 66, la ieșire din localitatea Ciopeia spre Hațeg. Victima a fost transportată la spitalul Hațeg, în stare gravă.

„Pompierii specializați în prim ajutor ai Gărzii de Intervenție Baru au asistat medical un bărbat, pe DN 66, în localitatea Ciopeia. Salvatorii l-au transportat în stare gravă la UPU Hațeg, unde, se pare, a suferit un stop cardio respirator”, informează ISU Hunedoara.

„La data de 21.02.2019, în jurul orei 12:55, un bărbat în vârstă de  50 de ani, din municipiul Deva,  în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 66, pe sensul de mers Petroșani–Hațeg, la km 173+390 m (loc. Ciopeia), a acroșat un alt autoturism, care era oprit pe partea dreaptă, având pornite semnalizatoarele de avarie.

Bărbatul de 50 de ani a coborât din autoturismul său, a traversat DN 66 prin loc nemarcat și nepermis și a fost acroșat de autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Sălașu de Sus.

În urma evenimentului a rezultat accidentarea gravă a bărbatului de 50 ani, care a fost transportat la U.P.U. Hațeg, unde a decedat”, comunică IPJ Hunedoara.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.