Accident rutier pe DN7, la Leșnic. Victimele au fost transportate la spitalul din Deva

Astăzi, în jurul orei 11:30, pe DN7, în localitatea Leșnic s-a produs un accident, soldat cu 3 victime.

„Accident rutier în Leșnic în care a fost implicată o mașină. În urma accidentului au rezultat 3 victime, de sex masculin, cu vârste între 17 și 39 de ani, care prezentau multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare, traumatism cranian ușor. Două echipaje SAJ, unul cu medic și unul cu asistent sunt la caz și evaluează victimele”, a comunicat SAJ Hunedoara.

În urma accidentului au rezultat 3 victime cu vârste între 17 și 39 de ani, de sex masculin, care prezentau multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare, traumatism cranian ușor. Toți au fost duși la UPU Deva.

„În data de 28.05.2019, în jurul orei 11:35, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Leșnic, din direcţia de mers Ilia Deva, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile (pe partea dreaptă a sensului de deplasare), în șanțul de scurgere a apei pluviale.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a unui bărbat în vârstă de 39 de ani şi a doi minori, în vârstă de 14 şi 17 ani, ambii din județul Alba, pasageri în autoturism”, a informat IPJ Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *