Caravană de vaccinare și transport gratuit la centrele de vaccinare pentru localnicii din Șoimuș

Autoritățile locale din comuna Șoimuș vin în sprijinul cetățenilor care vor să se imunizeze împotriva noului coronavirus. Mihai Gabriel Irimie, primarul comunei Șoimuș a anunțat că va pune la dispoziția localnicilor transport gratuit spre centrele de vaccinare. Mai mult, pe raza comunei va poposi și o caravană care îi va imuniza pe doritori.

„Dragii mei, ma adresez celor care s-au informat și doresc sa se vaccineze, pentru a reduce rate de infectare.  In următoarea perioadă vom organiza o caravană de vaccinare in Comuna Şoimuş.  Cei interesați va rog sa sunați la 0254 237 350 pentru a vă înscrie.  Cei care doresc sa se vaccineze mai repede Primaria Şoimuş le pune la dispoziție mașină care să ii transporte la Deva la Centru de vaccinare , sunați la 0254 237 350 și mașina va va lua de acasă și vă va duce înapoi. Doamne ajută să trecem cu bine prin această mare încercare”, spune Mihai Gabriel Irimie, primarul comunei Șoimuș.

Potrivit ultimei actualizări a Direcției de Sănătate Publică Hunedoara, la Șoimuș se înregistrează 36 de cazuri active de coronavirus, incidența fiind de 10,3 la mia de locuitori.

Tot pe raza comunei s-au imunizat împotriva COVID-19 un procent de 20,77% din persoane.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *