Accident rutier pe DN7, produs de un șofer băut

Un accident rutier, soldat cu trei victime s-a produs astăzi, 30 iulie, pe DN7, în dreptul localității Turmaș.

„În urmă cu puțin timp, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Orăștie-Deva, în zona intersecției cu DJ668, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu alte două autoturisme, care ciculau regulamentar.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor trei conducători auto implicați. Victimele

Bărbatul care a produs evenimentul rutier a prezentat, în aerul expirat, o concentrație alcoolica de 0.95 mg/l. În cauză s-a întocmit dosar penal”, a comunicat IPJ Hunedoara.

Concomitent cu manevrele de descarcerare s-au desfăşurat operaţiunile medicale de evaluare a stării şi stabilizare a răniţilor.

„Cei trei răniţi, conştienţi şi cooperanţi, au fost transportaţi cu ambulanţele SMURD şi SAJ la Unităţile de Primiri Urgenţe ale Spitalelor Deva şi Orăştie.
Pompierii s-au asigurat şi că nu există pericolul izbucnirii unui incendiu la locul impactului prin decuplarea bornelor bateriilor şi neutralizarea scurgerilor de carburant.
Circulaţia pe DN 7 a fost întreruptă pe parcursul operaţiunilor de salvare şi a cercetărilor pentru stabilirea dinamicii producerii accidentului.
Un fapt demn de evidențiat este participarea a doi colegi, aflați în timpul liber, la această intervenție. Colegii noștri, plt.maj. Posteucă Ovidiu și plt.maj. Păcuraru Paul, din cadrul Secției Ilia, care erau în trafic, în imediata proximitate a accidentului, au acționat cu un stingător cu pulbere la capota autoturismului răsturnat în șanț, de unde ieșea fum, și au deconectat bornele bateriei de la auto Logan, grav avariat. Pe parcursul operaţiunii de salvare ei au sprijinit echipajele care acţionau la locul accidentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *