Două accidente provocate din neatenție

La data de 09.12.2019, în jurul orei 15:10, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iosif Vulcan, din municipiul Deva, din direcția străzii Mihai Eminescu spre satul Cozia, în zona intersecției cu strada Coziei, nu a păstrat o distanță corespunzătoare faţă de bicicleta condusă de un bărbat de 49 de ani, din Deva, pe care a tamponat-o în partea din spate.

În urma impactului, biciclistul s-a dezechilibrat și a căzut pe asfalt.  În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 49 de ani.

În data de 10.12.2019, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Lupeni, în timp ce conducea un  autoturism pe DN 68, pe raza comunei Sarmizegetusa, din direcția Caransebeș – Hațeg, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă, oprindu-se, cu autoturismul, într-un șanț.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a unei pasagere în vârstă de 30 de ani, din municipiul Vulcan.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.