Haine și jucării contrafăcute, confiscate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

În data de 09.12.2019, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Hunedoara au efectuat o acţiune vizând verificarea respectării prevederilor legale în domeniul drepturilor de proprietate industrială şi a drepturilor de autor şi conexe.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un bărbat în vârstă de 64 de ani, care comercializa la punctul de lucru al societății pe care o administrează, din Deva, de 36 produse de îmbrăcăminte ce purtau sigla unor mărci celebre. Produsele, fiind susceptibile de a fi contrafăcute, au fost indisponibilizate.

În cadrul aceleiași acţiuni, poliţiştii au identificat un bărbat în vârstă de 45 de ani, care comercializa la punctul de lucru al societăţii pe care o administrează, situat în municipiul Deva, 142 de jucării (în valoare de aproximativ 14.000 de lei).

Şi aceste produse, întrucât erau susceptibile de a fi contrafăcute au fost indisponibilizate, în ambele cazuri poliţiştii întocmind dosar de cercetare penală, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.