Acțiune a polițiștilor din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanţe Periculoase

În data de 23.12.2020, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Hunedoara  împreună cu polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Hunedoara, ai Postului de Poliție Ghelari și ai Serviciul Acțiuni Speciale Hunedoara, au efectuat  3 percheziții domiciliare la locuințele şi proprietățile folosite de un bărbat din  municipiul Hunedoara, bănuit de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi munițiilor și braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor domiciliare, poliţiştii au identificat și au ridicat  o armă de vânătoare (având seria și marca șterse prin polizare), o armă de tir, o arbaletă profesională cu 10 săgeți, un arc profesional cu 15 săgeți, 52 de cartușe de vânătoare,  6 cartușe cu glonț de calibre diferite, două  trofee de vânătoare,  6 capcane pentru capturarea animalelor sălbatice și alte efecte de vânătoare.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul  nu deține permis de armă și a deținut și folosit în mod ilegal armele în scop de braconaj cinegetic.

 

IPJ Hunedoara

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.