Nereguli în ședințele locale

Liberalii din orașul Uricani îi acuză pe edili de faptul că ședințele Consiliului Local nu sunt organizate în mod legal. Acuzațiile sunt bazate pe legislația în vigoare.

Consilierii locali PNL au intervenit și au sesizat abaterile care se repetă. Nu există punctul diverse, proiectele de hotărâre sunt trimise foarte târziu, se trec foarte multe terenuri din public în privat. Facem publice aceste lucruri ca oamenii din Uricani să fie la curent cu ce se întâmplă în primăria orașului Uricani. Suntem de acord cu toate proiectele bune, cu investițiile cu tot ce este bun pentru oraș, însă nu putem accepta „combinațiile politice”, nu putem fi pasivi atunci când orașul Uricani are de pierdut. Credem cu adevărat că în orașul Uricani este nevoie de schimbare”, spune Andrei Perneș, președinte TNL Uricani și candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al orașului Uricani.

Toate aceste aspecte au fost aduse la cunoștința secretarului general și a conducerii Primăriei orașului Uricani de către consilierii locali, care au atras atenția în plenul ședinței.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *