Adolescent de 16 ani, înjunghiat în plină stradă

Un adolescent a fost înjughiat miercuri pe o stradă aflată în apropiere de centrul oraşului Timişoara, după ce s-a certat cu un băiat, iar o a treia persoană, o fată, a intervenit şi l-a atacat. Poliţiştii i-au găsit în scurt timp şi i-au ridicat pe cei doi agresori şi au întocmit dosar penal în acest caz. Cei doi sunt în clasa a IX-a la Liceul Alimentar.

UPDATE – Cei doi agresori ai adolescentului au fost ridicaţi de poliţişti din incinta şcolii în care aceştia învaţă şi au fost duşi la secţia de poliţie. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.
Agresorii sunt în clasa a IX-a la Liceul Alimentar din Timişoara, iar victima lor are 16 ani şi este elev la Liceul Energetic.
ŞTIREA INIŢIALĂ – Miercuri dimineaţă, în zona Pieţei 700 din Timişoara, în apropiere de centrul oraşului, a izbucnit o ceartă între doi băieţi adolescenţi. La un moment dat, o fată a intervenit, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe unul dintre aceştia, apoi a fugit alături de celălalt băiat implicat în scandal.
Tânărul rănit, un băiat de 16 ani, a fost preluat cu ambluanţa şi dus la spital, de urgenţă, cu plagă în zona pieptului. Potrivit medicilor, starea lui este stabilă.
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi îi caută acum pe cei doi agresori.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *