Adrian Nicolae David și-a depus candidatura pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Hunedoara

Adrian Nicolae David, reprezentantul Alianței PNL-UDMR-PNTCD – susținut de USR-PLUS și FDGR la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, și-a depus candidatura astăzi, 15 august, la Biroul Electoral de Circumscripție Județean.

La eveniment, alături de candidatul pentru președinția Consiliului Județean, Adrian Nicolae David, au fost mai mulți membrii ai celor trei partide prezenți pe lista de consilieri, printre aceștia aflându-se secretarii de stat din Guvernul României: Traian Berbeceanu și Vetuța Stănescu. Au mai fost prezenți europarlamentarul UDMR, Iuliu Winkler și parlamentarii liberali hunedoreni, deputatul Lucian Heiuș și senatorul Carmen Hărău.

Eu mă bucur că am atât de mulți prieteni și colegi lângă mine, lângă echipa liberală, pentru că astăzi este o zi cu foarte multă însemnătate pentru noi. Este o zi în care, în mod oficial, intrăm în cursa electorală, o cursă pe care, cu siguranță, o vom câștiga.  Așa cum ne dorim să câștigăm încrederea cât mai multor hunedoreni. Vrem să schimbăm lucrurile în bine, vrem să construim Hunedoara nouă. Vrem să deschidem Consiliul Județean Hunedoara spre hunedoreni, vrem să deschidem județul spre dezvoltare și spre o nouă cale: aceea de a ajunge în fruntea și în sufletul României.” a declarat Adrian David, candidatul Partidului Național Liberal pentru președinția Consiliului Județean.

La depunerea candidaturii a fost prezent și Călin Pop, fostul candidat al partidului PLUS pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara. Acesta a anunțat oficial că își retrage candidatura și, alături de PLUS Hunedoara, îl vor susține pe Adrian David. Astfel, la momentul actual, alianța electorală PNL – UDMR – PNȚCD este susținută de USR – PLUS și de Forumul Democrat German.

„Adrian David este sprijinit de un mare pol de dreapta, pol care a fost astăzi completat prin venirea partidului PLUS alături de noi. Practic, Adrian David candidează susținut de șase formațiuni politice: PNL, USR, PLUS, UDMR, FDGR  și PNȚCD. Niciodată în județul Hunedoara nu a existat o asemenea coaliție adunată în jurul unui om și adunată în jurul unor proiecte comune care ne-au legat pe toți prin dorința fiecăruia dintre aceste partide de a dezvolta județul Hunedoara, o dezvoltare care să ducă la prosperitate pentru locuitorii ei. […] Este un pas important și decisiv pentru câștigarea Consiliului Județean. Munca va începe după data de 27, începând cu 28 septembrie va deveni adevărata cruce pe care trebuie să o ducă Adi (n.r. Adrian David) în următorii patru ani și următorii patru ani și următorii patru ani. Pentru că sunt convins că, 12 ani, Consiliul Județean Hunedoara va fi condus de Adrian David, iar în urma lui va rămâne un județ de care să ne mândrim și în care să trăim fericiți și să îl iubim așa cum îl iubim noi” a conchis președintele Partidului Național Liberal Hunedoara, deputatul Lucian Heiuș.

Aceasta este lista candidaților alianței electorale PNL – UDMR  – PNȚCD pentru Consiliul Județean: 36 de reprezentanți ai PNL, 3 ai UDMR și 2 de la PNȚCD. 

1 Adrian Nicolae David
2 Vetuța Stănescu
3 Marcel Adrian Goia
4 Traian Berbeceanu
5 Marta Mate (UDMR)
6 Dorin Ioan Popa
7 Marius Mutulescu
8 Daniela Maria Logofătu
9 Vasile Bârea
10 Cristina Chivu
11 Florian Toma
12 Claudiu Lucian Cornea
13 Nicolae Simion Morar
14 Constantin Vâlceanu
15 Florin Ionuț Oană (PNȚCD)
16 Nicolae Stoica
17 Ovidiu Laurențiu Botici
18 Valentin Popescu
19 Călin Nicu David
20 Sergiu Ștefan Spinei
21 Octavian Andrei Iovănescu
22 Mariana Bărbulescu
23 Grigorie Burjan (UDMR)
24 Anca Claudia Lupu
25 Ioana Camelia Mirică
26 Andra Timișan
27 Ilie Pârvan
28 Claudiu Mihai Popa (PNȚ-CD)
29 Cristian Aurel Răcășan
30 Pompiliu Crai
31 Cristinel Alexandru Iuhasz
32 Adriana Chira
33 Ștefan Lucian Luverdo
34 Iosif Andraș (UDMR)
35 Sorin Demeter
36 Petru Florin Iacob
37 Ioana Gabriela Andrei
38 Constantin Sorin Tinca
39 Elena Luminița Ignat
40 Alexandru Constantin Ciuică
41 Robert Cătălin Szalay

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *