E scris în stele – duminică, 16 august 2020

Unghiul astrologic dominant al zilei este redat de trigonul Soarelui din semnul zodiacal al Leului cu planeta Marte din zodia Berbecului. Astrele indică un aspect celest pozitiv care ne va oferi mai multă: vivacitate, determinare, curaj, dinamism şi plăcere de viaţă. Această rezonanţă marţială ne va amplifica energic toate trăirile şi interesele ce ţin de întreceri, asertivitate, combativitate şi tărie, atât fizică, cât şi emoţională. Astfel, se intuieşte o zi cu evenimente ce ne îndrumă cu consecvenţă la acţiune şi izbândă.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Se arată o zi în care vă veţi arăta mai iubitori, copilăroşi şi nobili sufleteşte. Veţi câştiga cu uşurinţă atenţia şi admiraţia celor din jur. Curajul, determinarea şi vigoarea vă vor fi cu certitudine calități per ansamblul zilei.

 

TAUR: Aspectele astrale indică o zi plăcută, destinsă şi tihnită în sânul familiei. Veţi resimţi şi unele trăiri nostalgice, unele amintiri sensibile legate de un eveniment trecut. Vă veţi mai întări semnificativ în plan emoţional.

 

GEMENI: Veţi manifesta o atitudine spirituală vivace, forte şi pusă pe fapte mari. Înţelegerea cu cei din jur vă va oferi mai multă încredere şi conciliere în relaţionări. Vă veţi arăta mai fermi în raport cu prietenii.

 

RAC: Se relevă unele oportunităţi de reuşită în plan bănesc. Aşadar, capatalizaţi-vă mai eficient şansele în plan financiar! În chestiuni ce ţin de carieră se vor arăta unele progrese datorate unei atitudini şi abordări tranşante.

 

LEU: Veţi fi mai capabili, energici, hotărâţi şi asertivi. Astrele indică o zi avantajoasă unor chestiuni ce implică empatia şi interesele spirituale. Se arată unele câştiguri sub raportul mentalităţii şi concepţiilor despre viaţă.

 

FECIOARA: Un om de bine, admirabil vă va ajuta discret într-un mod dezinteresat. Se arată că veţi fi și mai implicați asupra unor chestiuni ce țin de beneficii materiale. Se mai prezintă un minor risc de mici incidente.

 

BALANŢA: Astrele relevă o zi pozitivă pentru întâlniri şi alte evenimente alături de amici. În chestiuni ce ţin de cuplu vă veţi arăta mai intenși şi mai siguri pe sine. Este o zi bună şi pentru afaceri şi tranzacţii mai importante.

 

SCORPION: Aveţi parte de o zi fastă în plan profesional, fiind mai populari şi mai protejaţi de către şefi. Vă veţi întări şi atunci când vine vorba de sănătate, putând beneficia de o curare accelerată.

 

SĂGETĂTOR: Se arată o zi prielnică pentru călătorii şi relaţionarea cu persoanele aflate la mare depărtare. În dragoste veţi avea parte de un succes promiţător, fiind extraordinar de fermecători și pasionali.

 

CAPRICORN: Veţi dispune de o stare lăuntrică mai stabilă şi mai relaxată, dar şi de un oarecare succes la bani, resurse. Vă sunt foarte indicate activităţile ce ţin îndeosebi de casă şi de lucrul domestic.

 

VĂRSĂTOR: Raporturile în viaţa sentimentală vor cunoaşte o înrăurire pozitivă în această zi. Se relevă o zi favorabilă şi în afaceri şi în alte chestiuni contractuale. În comunicare vă veţi manifesta energic, cu foarte multă hotărâre.

 

PEŞTI: Astrele momentului indică o îmbunătăţire semnificativă în prisma sănătăţii. La locul de muncă evenimentele vor curge în beneficiul vostru. Vă veţi arăta şi mai tenace şi ambiţioşi în chestiuni ce ţin de bani, de finanțe.

 

Dragii mei să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *