Alături de oameni!

Comunicat de presă – Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii:

Alături de oameni!

Colegii noștri din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara au lucrat în acest sfârșit de săptămână pentru ca angajații Complexului Energetic Hunedoara să primească banii cât mai repede.

Astăzi, în cadrul Comisiei de Dialog a Ministerului Muncii, se dezbate, cu prioritate, proiectul Hotărârii Guvernului pentru modificarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 200/2006 privind constituirea şi utilizarea Fondului de garantare pentru plata creanţelor salariale, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 1850/2006.

Aici vorbim despre oameni și este normal să fim solidari. De aceea, ori de câte ori, mediul privat sau oricare alt om se grăbește să critice, fără a cunoaște în amănunt activitatea, efortul depus, ar fi indicat ca, măcar din respect pentru tot efortul colegilor noștri să se abțină de la orice comentarii inutile.

Cu oameni, pentru oameni!


Multumim pentru incurajari și sprijin Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii! Sunt zile grele pentru noi, oboseala își spune cuvântul… dar ne vom face treaba pana la capăt!

Georgeta Angelica Tomuța
Director al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *