Șoferi, alcool și tamaponări

La data de 21.11.2021, în jurul orei  17:05, poliţiştii Formațiunii Rutiere Brad  au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din  comuna Crișcior, care conducea un autoturism pe DJ 742 B, în comuna Blăjeni.

Cel aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 21.11.2021, în jurul orei 01:20, polițiștii au oprit pe raza oraşului Haţeg un  autoturism care  se deplasa pe strada 1 Mai, din direcția Călan spre Petroșani.

Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din orașul Hațeg, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 20.11.2021,  în jurul orei 23:10, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că pe strada 8 Martie, din Petrila a avut loc o tamponare, iar șoferul autoturismului implicat este posibil să fi consumat băuturi alcoolice.

La fața locului, poliţiştii au identificat un minor în vârstă de 17 ani, din Petroşani, care a recunoscut că nu posedă permis de conducere. Minorul a declarat că a consumat alcool şi a luat cheile autoturismului din locuința unui prieten de-al său pentru „a se plimba” (fără ca prietenul său să îşi dea acordul)  și a condus autoturismul pe strada 8 Martie, din Petrila, unde a lovit un autoturism parcat (provocând pagube materiale).

Minorul a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltarii de probe biologice de sânge.

 

 În cauzele prezentate, polițiștii au întocmit dosare de cercetare penală.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *