Un bărbat cu probleme psihice a dispărut de o săptămână

În data de 19.11.2021,  Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de o femeie despre faptul că fratele său, DURA TIBERIU-GABRIEL (foto), în vârstă de 56 ani  (persoană diagnosticată cu probleme psihiatrice), în data de 16.11.2021, a plecat voluntar de la domiciliul din municipiul Hunedoara și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime de 1,75 metri, greutate aproximativ 110 kg., păr grizonat, scurt, ochi căprui, constituție robustă, fără tatuaje, în spatele urechii stângi, are un nodul.

Nu se cunosc date cu privire la articolele de îmbrăcăminte sau încălțăminte purtate de acesta la momentul plecării voluntare, însă se pare că poartă, potrivit familiei, în permanență, o șapcă roșie și ochelari de vedere.

Bărbatul a mai plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii septembrie, întorcându-se singur la domiciliu.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic  112.

 

 

 IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.