Urmărire ca în filme prin Deva. Un șofer și-a abandonat mașina fugind de polițiști

Un șofer de 44 de ani, din Deva, a încercat să fenteze polițiștii aflați în trafic. La vederea oamenilor legii acesta a călcat și mai tare pedala de accelerație. Întrucât șoferul nu a oprit la semnalele brigăzii de poliție, aceștia au pornit în urmărire. La un moment dat, șoferul oprește mașina, o ia la sănătoasa printre blocuri și nu se oprește decât în urma somațiilor repetate. Ce au constatat polițiștii, după prinderea fugarului:

La data 27 noiembrie 2022, în jurul orei 22:00, poliţiştii au solicitat, folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, oprirea unui autoturism care circula pe raza municipiului Deva. Conducătorul autoturismului, un bărbat de 44 de ani, din Deva, a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului. Acesta a oprit pe strada Dorobanților, din Deva, iar conducătorul auto a ieşit din autoturism și a fugit în direcția bulevardului Nicolae Bălcescu, oprindu-se doar în urma somațiilor repetate ale poliţiştilor care se aflau  în urmărirea acestuia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul care s-a aflat la volan  figurează în bazele de date cu dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

 

La data de 27 noiembrie 2022, în jurul orei 13.30, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din  Hunedoara, a fost depistat în trafic de către poliţişti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Avram Iancu, din Hunedoara.

Bărbatul a prezentat la control, drept permis de conducere, un document aparent eliberat de autoritățile unui alt stat, document ce nu conținea elementele de siguranță caracteristice.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au s-a stabilit că bărbatul  nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 26 noiembrie 2022, în jurul orei 18:30, poliţişti rutieri au oprit în trafic, pe raza municipiul Uricani, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Uricani, care conducea un autoturism, deşi se afla sub influența substanţelor psihoactive. Tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea determinării naturii substanţelor consumate.

 

La data de 25 noiembrie 2022, în jurul orei 20:40, poliţiştii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au oprit în trafic un autoturism care se deplasa sinuos pe DN76, din direcția Deva – Brad.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Șoimuș, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,59 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

În data de 26 noiembrie 2022, în jurul orei 01:55, poliţiştii rutieri au depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, din municipiul Vulcan, care conducea un autoturism pe bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Vulcan, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Ca urmare testării, aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,03 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul drug-test, care a indicat o valoare pozitivă la o substanţă interzisă.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

sursa foto: arhivă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.