Aseară, în Deva. Trei mașini parcate, avariate de un bărbat de 47 de ani

La data de 06 iulie 2022, în jurul orei 23:00, poliţiştii au observat în trafic un autoturism care produsese un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe strada Horea, din Deva, motiv pentru care au pus în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție şi au oprit autoturismul respectiv.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul implicat în tamponare era  condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Vețel şi a acroşat trei autoturisme parcate, pe care le-a avariat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

 

Tot în seara zilei de 06 iulie 2022, în jurul orei 22:20, poliţiştii au oprit în trafic, pe strada Atelierului, din orașul Simeria, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Băcia.

Întrucât existau indicii cu privire la faptul că bărbatul s-ar afla sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Bărbatul a fost  condus o unitate medicală, unde i s-au recoltat  probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

În cazurile prezentate, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *