ALDE Petroșani la un pas de dizolvare

Organizația locală a ALDE Petroșani a fost la un pas de dizolvare. Membri care nu și-au plătit cotizația sau care au domiciliul în alte localități decât Petroșani, dar și alte neajunsuri au fost identificate în rândul organizației. Președintele ALDE Hunedoara susține că activitatea politică a  ALDE Petroșani a fost inexistentă.

“Nu am treabă cu domnii consilieri (Milu Vladislav șI Mihai Barbu-n.r.), nu îi dăm afară din partid. Nu au decât să își continue munca. Eu nu pot numi activitate. A fost inexistentă. Nu știu cât a fost de corectă activitatea lor (din Consiliul Local-n.r.), nu i-am urmărit, sunt responsabili, nu îi dirijez. Fiind consilieri, decid ei, deși ar trebui să țină cont de politica partidului. Niciodată nu i-am întrebat cum au votat sau felul în care au votat, dar în afară de asta, activitatea politică a fost zero. Nu putem să ne culcăm pe niște lauri, că au fost organizația cu cele mai bune rezultate. Nu e adevărat. I-am solicitat doamnei Străuț să pună la zi organizația. Acolo nu mai e nimeni membru de partid. Nu a mai achitat nimeni cotizația de 6 luni. Ar trebui să desființăm organizația și să o luăm de la început. Mergem pe refacerea adeziunilor”, a declarat Mircea Ioan Moloț, președintele ALDE Hunedoara.

În luna februarie a acestui an ar fi trebuit să aibă loc alegeri la ALDE Petroșani, însă acestea au fost amânate din varii motive. La acel moment au fost depuse două candidaturi. Milu Vladislav și Francisc Gerschner și-au anunțat candidaturile. Acum, interimatul de la ALDE Petroșani este asigurat de Delia Străuț, director financiar în cadrul Complexului Energetic Hunedoara. Misiunea noii conduceri este aceea de a organiza alegerile. Milu Vladislav, fostul președinte al ALDE Petroșani, nu a putut fi contactat pentru a oferi informații cu privire la modul în care a funcționat organizația locală.

 

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *