Aleargă în Cetate Noaptea

Evenimentul sportiv „Aleargă în Cetate Noaptea” ajunge la o nouă ediție. Acesta este organizat de Asociația Club Sportiv Sport și Anduranță și cofinanțată de Primăria Municipiului Deva și va avea loc în data de 11 septembrie. Evenimentul este un concurs de alergare pe timp de noapte, pe cărările din jurul Cetății Devei și prin incinta Cetății.

”Traseul este unul de dificultate uşoară şi medie, care presupune parcurgerea unor poteci prin pădurea din jurul Cetăţii, a unor alei pavate cu pietre cu forme neregulate, şi urcarea treptelor în interiorul Cetăţii. Primul Start va fi la ora 20.45 din Parcul Cetăţii. Competiţia are trei trasee diferite.

Traseul Family se adresează strict copiilor însoţiţi de un părinte. Are lungimea de aproximativ 1 km şi un nivel de dificutate redus. Este interzisă participarea unui copil fără părinte însoţitor. Înscrierea este valabilă doar prin completarea Declaraţiei pe propria răspundere, atât pentru minor, cât şi pentru adultul însoţitor.

Traseul scurt are lungimea de 2.75 kilometri și constă în parcurgerea unei ture în exteriorul Cetății și o tură în interiorul Cetății prin urcarea treptelor”, arată organizatorii.

Traseul lung are lungimea de 5 kilometri și constă în parcurgerea traseului scurt, a trei ture în interiorul Cetății şi urcarea de trei ori a treptelor.

Evenimentul se desfășoară cu respectarea regulilor și măsurilor impuse la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului COVID-19.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *