Alegeri parlamentare 2020 – Orban: Am votat pentru dezvoltarea României

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, după ce a votat la alegerile parlamentare, că e o zi decisivă pentru evoluţia ulterioră a României, precizţnd că a votat pentru dezvoltarea României, pentru o României dinamică, modernă, încrezătoare în forţele sale, care să fie respectată la nivel internaţional. el a îndemnat oamenii să meargă la vot.

Orban a precizat că astăzi e o zi decisivă pentru evoluţia ulterioră a României, când românii au puterea să decidă în ce direcţie se va îndrepta România.

”Am votat pentru dezvoltarea României, pentru o României dinamică, modernă, încrezătoare în forţele sale, care să fie respectată la nivel internaţional. Am votat pentru reforme substanţiale, pentru o orientare euro-atlantică clară a României, pentru un plan de dezvoltare care să permită saltul pe care România îl merită”, a declarat premierul.

El a dat asigurări că nu există risc de contaminare dacă regulile sanitare sunt respectate.

”Îi asigur pe români că măsurile de protecţie sanitară care au fost instituite sunt respectate şi că nu există risc de contaminare dacă aceste reguli sunt respectate. Ca atare, nu vă luaţi după cei care vă spun că e periculos să mergeţi la vot. Mergeţi cu încredere la vot şi folosiţi-vă puterea pe care o aveţi, nu se întâmplă în fiecare zi, se întâmplă o dată la patru ani, puneţi-vă pecetea pe soarta României pe următorii patru ani de zile!”, le-a transmis Orban alegătorilor.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *