Ambulanța pentru Monumente caută voluntari

Ambulanța pentru Monumente caută voluntari pentru realizarea lucrărilor de Cetatea Dacică Costești. Acțiunile au loc în perioada 13-20 iulie, iar cei de la Ambulanța pentru Monumente mai caută persoane care să li se alăture.

„La intervenții e nevoie de încălțăminte de lucru (bocanci), haină de ploaie și frontală/lanternă. Pe lângă acestea sunt utile îmbrăcămintea subțire și groasă de sezon, prosop, crema de protecție solară, spray anti-insecte, cană de șantier/termos (încercăm să limităm folosirea plasticului) și alte lucruri personale de teren. Echipamentul de protecție de bază (cască de protecție, salopetă, mănuși și mască de protecție) va fi pus la dispoziție pe șantier. Masa si cazarea sunt asigurate de organizator. Pentru înscriere, trimiteți un sms la ‪0740597184 (Veronica Vaida) sau un mail la adresa ambulanta@asociatiamonumentum.ro”, arată reprezentanții Ambulanței pentru monumente-Transilvania Sud.

Cetatea Medievală de la Costești este una din cele șase fortărețe de acest tip din Munții Orăștiei, fiind inclusă în monumentele UNESCO. La lucrări a contribuit financiar și Prințul de Walles. Acesta a donat 10.000 de lei.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *