Angajări în școlile hunedorene

Școlile hunedorene au nevoie de personal. La aproape o lună de zile de la debutul noului an școlar, unitățile de învățământ din județ încă fac angajări. Astfel, pe portalul oficial al posturilor vacante din administrația publică din România, în fiecare zi sunt publicate anunțuri cu posturile vacante.

Astfel, la Liceul Teoretic „Avram lancu” Brad sunt vacante două posturi: unul de instalator și unul de paznic. La Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 din Petroşani este vacant un post de îngrijitor, iar la Şcoala Gimnazială „Dr. Aurel Vlad” din Orăştie este vacant un post de mediator școlar și un post cu jumătate de normă de muncitor calificat.

La Şcoala Gimnazială Nr. 3, Lupeni se caută îngrijitor, iar la Școala Gimnazială „Horea, Cloșca și Crișan” Brad este nevoie de un informatician.

Liceul Tehnologic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva caută secretar, îngrijitor și instalator. Colegiul Naţional „Decebal” din Deva are nevoie de bibliotecar, îngrijitor, muncitori calificați și necalificați.

La toate acestea se mai adaugă și posturile vacante la diferite catedre.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.