Angajări în sistemul medical în contextul pandemiei de coronavirus

Spitalul General  CF Simeria face angajări în contextul pandemiei de coronavirus. Unitatea medicală angajează trei medici, fără concurs, pe o durată determinată. Este vorba de medic specialist secția neurologie, medic specialist compartiment ATI și medic specialist radiologie și imagistică medicală.

„În situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba de interviu, potrivit planului de interviu. Proba de interviu se face în baza unei bibliografii stabilite pentru fiecare categorie de personal în parte, în funcție de specificul postului. În situația în care în urma selecției dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba de interviu”, arată conducerea unității medicale.

Data limită de depunere a dosarelor pentru ocuparea posturilor vacante este 02.04.2021, iar procedura se selecție a dosarelor are loc în  5 aprilie.

Rezultatul va fi publicat în maximum 24 de ore de la data selecției dosarelor, cu specificarea datei de organizare a probei de interviu, în cazul în care sunt admiși mai mulți candidați la selecția dosarelor.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *