Angajații MAI din Afganistan meritau un cadou de sărbători înmânat, nemijlocit, de ministrul lor

Ministrul Marcel Vela a fost, în pragul Sărbătorilor de iarnă, alături de jandarmii Ministerului Afacerilor Interne dislocați în teatrul de operații din Kabul, pentru a le transmite un mesaj de recunoștință și a le ura zile liniștite și misiuni fără evenimente.

Ei reprezintă cu cinste Ministerul Afacerilor Interne și sunt adevărata emblemă a Jandarmeriei Române!

România este furnizor de securitate și democrație în lume și datorită acestor tineri minunați, apreciați de către toți partenerii din Afganistan.

Contactat de redacția Replica, în legătură cu zborul efectuat în cadrul acestei misiuni, Marcel Vela, cel care, cu ani în urmă, a supraviețuit miraculos în urma prăbușirii unui elicopter în care se afla, ne-a declarat în exclusivitate:

“Am zburat cu un avion militar Spartan 10 ore pana acolo, apoi inca 4 ore in Afganistan intre Kandahar si Kabul si 10 ore la întoarcere. acasa…În total 24 de zbor din 36 de ore de misiune. Avioanele militare nu sunt izolate fonic si conditiile de zbor nu sunt ca cele de la avioanele de pasageri. Dar angajatii MAI meritau sa le ducă ministrul lor un cadou de Crăciun și să-i felicite pentru ceea ce fac.”

La plecare, ministrul lor le-a ordonat să se întoarcă cu toții sănătoși acasă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.