Un tânăr de 19 ani a încercat să fure mașina de curierat, în timp ce angajatul livra marfa

La data de 28 aprilie 2022, ora 19:45, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de un către un tânăr în vârstă de 25 de ani din municipiul Deva, în calitate de angajat al unei societăţi de curierat, cu privire la faptul că, în cursul aceleași zile, în jurul orei 19:17, o persoană necunoscută de sex masculin a încercat să îi sustragă autoturismul proprietate personală, pe care îl folosește în activitatea de curier, fiind parcat în fața unui imobil situat pe  bulevardul Decebal din municipiul Deva, pe perioada cât urma să efectueze o livrare, urcându-se în acesta și încercând să îl pornească, cheia fiind uitată în contact.

Poliţiştii ajunşi la fața locului, au identificat un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Certeju de Sus, judeţul Hunedoara, ca fiind prezumtivul autor, urmând a se efectua cercetările care se impun în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor acestui eveniment.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt în scop de folosință.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *