ANM: Vreme deosebit de rece, mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor

Meteorologii anunţă că, până sâmbătă dimineaţă, vremea va fi deosebit de rece în înreaga ţară, fiind posibile brumă şi îngheţ. În zonele de deal şi munte se vor mai înregistra precipitaţii sub formă de ninsoare.

Meteorologii anunţă că, de miercuri de la ora 15.00, până sâmbătă la ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă, mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor.

„Se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade în special în nordul şi în centrul ţării şi în dealurile sudice. Se va produce brumă şi pe alocuri îngheţ la sol. Temporar, în după-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) şi în cursul zilei de joi (08 aprilie) în zonele de deal şi de munte vor mai fi precipitaţii slabe predominant sub formă de ninsoare”, au mai transmis meteorologii.

Potrivit acestora, vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menţionat, în sud-vest şi centru, cu viteze în general de 45…55 km/h, iar la munte peste 60…70 km/h, spulberând zăpada.

 

news.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.