ANP scoate la concurs 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ, 665 pentru bărbaţi şi 35 pentru femei.

”Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ (665 – bărbaţi, 35 – femei). Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor/ Penitenciarului/ Penitenciarului-Spital/ Centrului de Detenţie/ Centrului Educativ/ Bazei de Aprovizionare, Gospodărire, Reparaţii Bucureşti, secţiunea Carieră, ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu”, anunţă ANP.

De asemenea, instituţia precizează că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic.

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul Deva, scoate la concurs, din sursă externă, 26 (douăzeci și șase) posturi de agent(bărbați) în cadrul sectorului operativ.

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administrației Naționale a Penitenciarelor/Penitenciarului Deva, secțiunea Carieră, ori la sediul unității organizatoare.

Anunțul privind condițiile generale și specifice de participare la concurs poate fi accesat  AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *