Apa Prod SA a primit „Premiul Național” din partea Camerei de Comerț și Industrie a României.

Apa Prod SA a fost selectată în acest Top dintr-un total de 661.533 de firme din întreaga țară, care au depus bilanțul pe anul 2016. Operatorul Regional de apă și canalizare s-a clasat pe locul al VII-lea în domeniul Serviciilor, la categoria Întreprinderi foarte mari, cu obiect de activitate Captarea, tratarea și distribuția apei potabile.

În primele zece locuri ale Topului Național al Firmelor au fost incluse 12.377 de companii, adică 1,9 la sută din totalul societăților comerciale active din țară. Aceste societăți comerciale de top, din care face parte și Apa Prod SA Deva, realizează 57 la sută din cifra totală de afaceri a tuturor firmelor din România.

foto: Directorul general Apa Prod SA, Victor Arion, împreună cu președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Dărăban.

 

Biroul de presă

3 comentarii la „Apa Prod SA a primit „Premiul Național” din partea Camerei de Comerț și Industrie a României.

 • 13 noiembrie 2017 la 17:31
  Permalink

  Ăștia se premiază între ei? Ce să premiezi la cloaca asta?!

  Răspunde
 • 19 noiembrie 2017 la 17:35
  Permalink

  Degaba obtinem premii nationale ! Oamenii ce muncesc din greu nu gasesc in buzunare bani in plus! Dimpotriva! Aveti in subordinea Dumneavoastra,Domnule Director general un anume micin cica si el e director,care si a batut joc de oameni luindu le transportul in valoare de 700 lei motivind ca nu e legal sa asiguri transport in conditiile in care sa ajungi la servici faci 4 km dus intors pe jos in ploaie frig pericole intuneric! Oare pe copilul lui la r lasa asa sa mearga la servici? Degeaba aveti bani nu aveti omenie! Alte firme de gen cum este Apa serv si alte firme din tara cum au beneficii si conditii de lucru omenesti? Va rugam fie va mila de noi,avem acest drept!

  Răspunde
 • 20 noiembrie 2017 la 13:51
  Permalink

  Ce zambet fara dinti au! Asa sunt astia care nu se gandesc la oameni!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *