URMĂRIRE LA NIVEL NAȚIONAL: Tânără din Petrila dispărută

La data de 13.11.2017, în jurul orei 22:30, la sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Petrila, care a reclamat faptul că, în jurul orei 14:00,  fiica sa, Marușan Oana – Andreea, în vârstă de 17 ani (foto), a plecat de la unitatea școlară la care studiază (în municipiul Petroșani) și nu a mai revenit la domiciliu.

La momentul plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu geacă de fâș de culoare verde închis, pantaloni blue-jeans de culoare albastru-deschis, bocanci de culoare roz şi are asupra sa un ghiozdan de culoare negru.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 55 kg, ochi albaștri, fața ovală – alungită, păr blond până la nivelul umerilor.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi în vederea depistării minorei, faţă de care a fost solicitată urmărirea la  nivel național.  Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să le furnizeze poliţiştilor, apelând numărul de urgenţă 112 sau adresându-se celei mai apropiate unități de poliţie.

 

 Biroul de presă – IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *