Aproape 200 de elevi vor să urmeze cursurile centrului de excelență

Aproape 200 de elevi vor să urmeze cursurile centrului de excelență. Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara arată că 196 de elevi au completat formularul în vederea selecției în cadrul Centrului județean de Excelență. Au existat 266 de solicitări, în sensul în care un elev a optat pentru mai multe discipline.

Cele mai multe solicitări sunt pentru informatică. 75 de elevi au optat pentru a urma cursuri de informatică. La cursul de matematică s-au înscris 60 de elevi, iar la fizică 45. Alți 22 de elevi au optat pentru biologie, 19 pentru chimie, patru pentru geografie. La cursurile de limba română s-au înscris 27 de elevi, iar la cursurile socio-umane s-au înscris opt elevi. Pentru cursurile de științe pentru juniori și la științele pământului  au optat câte 3 elevi.

Misiunea Centrului Județean de Excelență Hunedoara, este de a promova și sprijini dezvoltarea elevilor capabili de performanță, în toate domeniile, de a forma un nucleu educațional orientat către dezvoltarea capacităților individuale la nivel maximal.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.