Compania aeriană Wizz Air lansează din iulie opt noi rute

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat marţi lansarea a opt noi rute din Viena spre Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanţa, Rodos, Heraklion, Zakynthos şi Marrakech, la preţuri ce pornesc de la 19,99 euro dus şi precizează că se pregăteşte pentru reducerea restricţiilor pe măsură ce situaţia se îmbunătăţeşte.

„Wizz Air anunţat astăzi lansarea a opt noi rute din Viena spre Bruxelles, Tallinn, Burgas, Constanţa, Rodos, Heraklion, Zakynthos şi Marrakech. Biletele spre aceste destinaţii atractive pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicaţiei de mobil la preţuri ce pornesc de la 19,99 euro”, arată un comunicat al companiei.

Tariful pentru un singur segment este cu taxa de administrare inclusă şi un bagaj de mână inclus. Trollerul şi orice bagaj adiţional de cală vor fi taxate adiţional. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe wizair.com şi aplicaţia pentru mobil WIZZ. Numărul de locuri la tarifele prezentate este limitat, precizează compania.

„Lansarea acestor noi rute şi dezvoltarea ulterioară a ofertei Wizz Air de la baza sa din Viena stă la baza angajamentului companiei aeriene pe termen lung de a aduce oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile călătorilor săi. Respectând toate reglementările naţionale şi internaţionale, dar şi restricţiile, prin reluarea operaţiunilor de la Viena, Wizz a făcut posibilă călătoriile esenţiale pentru mulţi clienţi, sprijinind astfel şi reunirea familiilor”, spun reprezentanţii companiei.

Compania aeriană a anunţat recent o serie de măsuri de igienă crescute pentru a asigura sănătatea şi siguranţa clienţilor şi ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabină având şi mănuşi. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, ca urmare a programului de curăţare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Fiecare pasager primeşte la intrarea în aeronavă şerveţele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless, informează compania.

Pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

„Deşi călătoriile sunt în prezent restricţionate de reglementările guvernamentale, ne pregătim pentru reducerea restricţiilor pe măsură ce situaţia se îmbunătăţeşte, iar clienţii noştri pot reîncepe să călătorească. Echipa Wizz este dedicată dezvoltării prezenţei sale la Viena şi oferă oportunităţi de călătorie din ce în ce mai accesibile din capitala Austriei. Suntem încântaţi să adăugăm astăzi opt noi conexiuni interesante, în timp ce păstrăm cele mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare. Suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air şi reţeaua de rute extraordinare vor contribui la creşterea sectorului turistic din Austria. Măsurile noastre de protecţie îmbunătăţite vor asigura cele mai bune condiţii sanitare posibile pe flota cea mai verde din Europa”, spune József Váradi, CEO-ul Wizz Air.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, operează o flotă de 121 de aeronave Airbus A320 şi A321  şi oferă mai mult de 710 rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 154 de destinaţii din 45 de ţări. 40 de milioane de pasageri au călătorit cu Wizz Air în ultimele 12 luni. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *