Aproape 300 de locuri, la învățământul seral în județ

Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara anunță că în această perioadă are loc admiterea în învățământul seral și cel cu frecvență redusă în anul școlar 2021-2022. Candidații trebuie să depună o cerere în acest sens. În data de 5 august va avea loc repartizarea candidaților în sistem de videoconferință, pe locurile disponibile.

În prima etapă vor fi repartizați, în ordine descrescătoare a mediilor de admitere și a opțiunilor, candidații care au susținut evaluarea națională, urmând ca în a doua etapă să fie repartizați candidații care nu au susținut examenul.

Pentru admiterea în învăţământul seral şi în cel cu frecvenţă redusă, Centrul special de înscriere este la Inspectoratul Școlar Judeţean Hunedoara din Deva, strada Gheorghe Bariţiu.

Absolvenţii învăţământului gimnazial din promoţiile anterioare, care împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2021 – 2022 inclusiv, se pot înscrie în învăţământul liceal doar la cursuri serale sau cu frecvenţă redusă, în perioada prevăzută de calendarul admiterii.

280 de locuri sunt disponibile la liceele hunedorene la învățământul seral.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *