Deva: Peste 4000 de persoane s-au relaxat la Aqualand în doar 15 zile din luna iulie

În ultimele două săptămâni din luna iulie 2018, Complexul Aqualand Deva a  înregistrat încasări  în numerar de 111.460 lei.

Vremea capricioasă i-a făcut atât pe turiști cât și pe localnici, să își petreacă timpul liber în incinta complexului de piscine acoperite. Peste 4000 de adulți și copii s-au bucurat de facilitățile bazei de agrement, în special, la sfârșit de săptămână.

Complexul acvatic are 7 bazine de înot cu diferite dimensiuni, atât pentru adulți cât și pentru copii, unul dintre acestea fiind dotat și cu instalaţie de generat valuri, tobogane, iar zona de șezlonguri are pardoseala încălzită.

Clienții mai au la dispoziție la mezanin: zonă de relaxare, saună tunisiană, finlandeză și de relaxare;  grotă salină; cabinete de masaj, zonă terapie cu pești exotici, sală de forță&fitness etc.

În prima jumătate a lunii august 2018, se va redeschide și restaurantul din incintă, care va avea atât meniu a la carte, cât și linie de autoservire.

Tariful pentru adulți este de 45 de lei/zi sau 25 lei pentru 3 ore. Copiii cu vârsta peste 3 ani, studenții, elevii și pensionarii plătesc intrare 40 de lei/ zi sau 20 de lei pentru 3 ore. Copiii cu vârsta până la 3 ani au acces gratuit.

Reamintim că prin HCL 134/2013 a fost aprobată și susţinerea din bugetul local al municipiului Deva a tarifului de intrare la Complexul Aqualand Deva pentru unele categorii de persoane cu domiciliul stabil în municipiul Deva: pensionarii cu venituri de până la 1.000 lei/lună, în limita unui număr de 10 intrări pe lună/persoană; copii cu handicap sau persoane cu handicap; asistent personal/însoțitor persoană cu handicap sau copil cu handicap – doar însoțind persoana respectivă; copii – şcolari/preşcolari – care frecventează cursurile în unităţile de învăţământ acreditate de pe raza municipiului Deva, în limita unui număr de 10 intrări pe lună/copil.

 

Programul de funcționare al complexului este:

Luni: orele 14:00-22:00

Marți – Vineri: orele 9:00-22:00

Sâmbătă – Duminică: orele 10:00-22:00

 

Aqualand se află la poalele Cetății Deva, în imediata apropiere a Stadionului Municipal.

 

 

 

Dana Golea

Compartiment Comunicare, Relații Externe, Promovare Imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.