Arme și muniție, găsite de poliţişti la suspecţi de braconaj din Timiş şi Hunedoara

Poliţiştii au ridicat nouă arme, muniţia aferentă, o baionetă, 27 de laţuri, aparatură pentru confecţionarea de alice, precum şi mai multe kilograme de carne de vânat, în urma a 13 percheziţii făcute în judeţele Timiş şi Hunedoara, la locuinţele unor persoane suspectate de braconaj. Şapte persoane au fost reţinute.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni seara, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii din oraşul Făget şi cei din judeţul Hunedoara, sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făget, au făcut 13 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de infracţiuni la regimul armelor şi braconaj, în judeţele Timiş şi Hunedoara.

“În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 9 arme, peste 200 de cartuşe, peste 1.500 de alice, o baionetă, 27 de laţuri, aparatură pentru confecţionarea de alice, 11 trofee mistreţ şi căprior, petarde, dispozitive de iluminat pe timp de noapte, precum şi aproximativ 80 de kilograme de carne de vânat (mistreţ şi căprior)”, se arată în comunicat.

Şapte persoane au fost duse la sediul poliţiei, pentru audieri, acestea fiind apoi reţinute pentru 24 de ore şi urmând a fi duse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

La percheziţii au participat 27 de poliţişti cu 13 autospeciale, 4 grupe de intervenţie S.A.S. Timiş şi Hunedoara şi 6 grupe de intervenţie cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Glad Voievod “Timişoara.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *