Evenimente drive-in, timp de opt weekenduri în Sibiu

O serie de evenimente drive-in, concerte şi spectacole de teatru, va avea loc timp de opt weekenduri în oraşul Sibiu.

„Freedom” va fi lansată, pe 8 august, sub sloganul „Spectacolul trebuie să continue”.

Seria de evenimente de tip drive-in îşi propune să aducă publicului concerte şi piese de teatru, în fiecare weekend, până pe 30 septembrie.

Locul în care vor avea loc acestea se află la zece minute de centrul oraşului Sibiu, în vecinătatea Fabricii de Cultură, cunoscută publicului ca un centru alternativ pentru educaţie, şi se întinde pe o suprafaţă de 41.000 mp.

Spaţiul are o capacitate de peste 500 de autovehicule, cu posibilitatea ocupării a trei locuri în fiecare maşină, fără a fi impusă purtarea măştii timp de 4 ore. Astfel, va putea fi asigurat accesul pentru cel puţin 1.500 de persoane, respectând normele de distanţare fizică impuse de legislaţie.

În spaţiu va fi amplasată o structură tehnică masivă (scenă de 20 x 15m, ecran 200 mp, lumini inteligente), în aşa fel încât spectatorii să poată beneficia de vizibilitate maximă.

Sunetul va fi transmis pe frecvenţă radio achizitionată în fiecare maşină, iar la faţa locului va exista şi un food court diversificat.

„În contextul actual, turiştii vor fi mult mai motivaţi să aleagă Sibiul ca destinaţie de concediu, având posibilitatea de a se delecta şi cultural, profitând în acelaşi timp de atracţiile deja cunoscute ale oraşului. Iar sibienii, consumatori fideli de evenimente, vor beneficia în continuare de avantajul de a locui într-un oraş încărcat de istorie dar, în acelaşi timp, foarte ancorat în mondenitate, atunci când vorbim despre experienţe sociale sau culturale”, a transmis Anca Popică, managerul proeictului.

 

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *