În atenția persoanelor care au cumpărat bilete la spectacolele programate la Centrul Cultural din Deva

Evenimentele cultural-artistice și sociale programate să se desfășoare, în luna martie, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”Deva au fost reprogramate/anulate, ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19 stabilite, în data de 11 martie 2020, de Comitetul Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Deva, prin Hotărârea nr. 1.

Persoanele care au achiziționat bilete la spectacole își pot recupera banii începând cu data de 1 aprilie 2020, de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

Potrivit reprezentanților Centrului Cultural, spectacolul ”Take, Ianke și Cadîr”, programat să se desfășoare în data de 15 martie 2020, a fost ANULAT.

În același timp, alte trei evenimente programate luna aceasta au fost AMÂNATE, ca urmare a restricțiilor stabilite la nivel național.

Astfel, concertul ”Folk de Colecție” a fost reprogramat pentru data de 12 mai 2020, iar reprezentația piesei ”Dineu cu proști” și spectacolul caritabil ”Împreună pentru Andrei” au fost amânate pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

Informații suplimentare se pot obține de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva: telefonic – la numărul 0354.408.907 sau prin e-mail – pe adresa: contact@centrulculturaldeva.ro.

Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *