ATENȚIE, ȘOFERI: Cât aveți de așteptat la intrarea în țară prin vama Nădlac II

În această după-amiază, pe sensul de intrare în țară din Ungaria, la vama Nădlac II (pe autostrada A1), șoferii au fost nevoiți să se înarmeze cu multă răbdare.

Cozile de mașini s-au format la aproximativ 1,5 km de punctul de trecere a frontierei. Timpul de așteptare a fost în jur de 40-50 de minute, deși toate punctele de verificare a documentelor de către polițiștii de frontieră au fost deschise.

Întrebați despre cum estimează că se va circula prin vamă în zilele următoare, la intrarea în țară, polițiștii de frontieră au opinat că traficul se va fluidiza duminică, pentru a atinge un maxim în după-amiaza de luni, 14 august, cînd cei mai mulți dintre români vor începe să se întoarcă din mini-vacanța petrecută în Europa iar timpii de așteptare vor depăși o oră.

Pont: la intrarea în țară, încadrați-vă pe banda din dreapta (banda 1), pentru ca atunci când cele două benzi se ramifică spre punctele de control, să puteți alege primii coada cea mai scurtă, care se formează întotdeauna în partea dreaptă.

în imagini: așa arăta traficul la intrarea în țară, în această după-amiază, în jurul orei 16:00

 

vezi cum s-a circulat astăzi LA IEȘIREA din țară, prin același punct de trecere a frontierei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.