Aţi văzut-o?

Update: În urma activităților investigative si de căutare întreprinse in cazul minorei în vârsta de 13 ani, din comuna Baru, a cărei plecare voluntara de la domiciliu a fost sesizată la data de 11.01.ac., polițiștii au identificat minora și pe tânăra care o însoțea.
Cele două au fost depistate la o familie din comuna Pui, iar cu ocazia audierii au relatat că nu au fost agresate în niciun fel și că au plecat de bunăvoie de la domiciliu. Minora urmează să fie propusă spre instituționalizare în cadrul unei unități din subordinea D.G.A.S.P.C. Hunedoara.


Stirea inițială: La data de 11.01.2020, în jurul orei 20:00, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Hateg au fost sesizați de o femeie din comuna Baru despre faptul că, în jurul orei 18:00, fiica sa, ZOAMONȚI IRINA-NICOLETA-LIVIA (foto), în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă  împreună cu o tânără de 25 de ani (concubina fratelui său, cu același domiciliu),  pentru a aduce apă de la pompa din Gara Baru, însă nu s-au mai întors.

Semnalmentele minorei sunt: înălțime aproximativ 1,50 m, circa 50 kg., păr negru, lung și bogat, fața rotundă,ochi căprui, nas drept, gura mijlocie, ten măsliniu, nu prezintă semne particulare sau tatuaje, iar la momentul plecării purta geacă de fâș roz, pantaloni de jeans albastru deschis și încălțăminte sport, de culoare maro.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi investigative şi de căutare, în scopul depistării minorei, cu privire la care a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să sesizeze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *