Ați văzut-o? Adolescenta de 17 ani a plecat de acasă de o săptămână

În data de 06 februarie 2024, în jurul orei 13:15, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Turdaș au fost sesizați telefonic de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, BEJAN ARIANA MIRELA (foto) de 17 ani, din comuna Turdaș, a plecat voluntar de la domiciliu la data de 01 februarie 2024 și  nu a mai revenit.

Echipajul de poliție care s-a deplasat la fața locului a identificat-o pe mama minorei, care a declarat faptul că, în data de 01 februarie 2024, fiica sa a plecat de la domiciliu fără să îi comunice unde va merge, iar până în data de 03 februarie 2024 a ținut legătura telefonic cu minora, însă aceasta  nu i-a comunicat locul în care se află (după care telefonul minorei a fost închis și aceasta nu a mai putut fi contactată).

Semnalmente: înălțime 1,55 m, 45 kg., păr negru, de lungime medie, ochi negri, semne particulare: o aluniță pe pometele stâng.

La momentul plecării voluntare de la domiciliu, minora  purta pantaloni de culoarea albă, o geacă scurtă, de culoare neagră și ghete lungi, negre.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *