Ați văzut-o? Laura, are 15 ani, a plecat de la școală și nu a mai revenit

Joi, în jurul orei 16:00, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de către reprezentanţii unui centru maternal din Hunedoara cu privire la faptul că, minora BARBU LAURA (foto), în vârsta de 15 ani, în data de 03.10.2019, în intervalul orar 0800-1400, în timp ce se afla la cursurile școlare, a plecat voluntar de la unitatea de învăţământ din Hunedoara unde studiază și nu a mai revenit.

Minora are o înălțime de circa 1,65 m, ten măsliniu, păr lung brunet, până la nivelul umerilor, constituție robustă, fără semne particulare și purta la momentul plecării voluntare următoarele articole de îmbrăcăminte și încălțăminte: pantaloni jeans de culoare neagră; giacă jeans, de culoare crem și o pereche de pantofi sport.

Minora a mai plecat voluntar, fiind de fiecare dată depistată fie pe raza orașului Călan (la domiciliul mamei biologice) sau în municipiul Deva (la locuința  fostului prieten).

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a minorei, activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmării naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *