E scris în stele – sâmbătă, 23 septembrie 2023

Evenimentul celest esențial al zilei este oferit de trecerea Soarelui pe semnul zodiacal al Balanţei. Astfel, acest moment astral marchează, din punct de vedere astronomic, echinocţiul de toamnă sau debutul întâii etape a toamnei, dar totodată, din prisma astrologiei, indică şi o trecere spirituală însemnată de la sensul modest şi diligent al Fecioarei, pe care l-am resimţit până de curând, la cel echitabil şi artistic al Balanţei. Această poziţionare celestă, dat fiind faptul că semnul zodical al Balanţei este guvernat de către Venus, astrul iubirii, ne va amplifica, pentru perioada imediat următoare, mai toate trăsăturile care ţin de sentimentalism, romantism, simţ estetic, conciliere, asociații şi justeţe.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte: 

 

BERBEC: Vi se arată o zi perfectă pentru ipostaza de cuplu. Înţelegerea, tandreţea şi afecţiunea persoanei iubite vă vor oferi un sentiment profund şi înălţător. Sunt predispoziţii faste şi pentru afaceri şi alte înţelegeri serioase.

 

TAUR: La locul de muncă vă veţi arăta mai angajaţi asupra sarcinilor repartizate şi veţi fi, ca și rezultat, foarte productivi. Se mai relevă că veţi avea parte de o stare generală de sănătate mai echilibrată.

 

GEMENI: Veţi fi populari şi veţi avea parte de o zi cu evenimente frumoase, distractive. Este un moment favorabil pentru a vă dedica planurilor şi chestiunilor ce ţin de dragoste şi de alte sentimente pozitive.

 

RAC: Viaţa familială vă va oferi o doză mai înaltă de linişte, tihnă şi mulţumire sufletească. Vă veţi înţelege mult mai bine cu părinţii şi veţi beneficia şi de un spor energic în toate activităţile casnice.

 

LEU: Veţi fi mult mai comunicativi şi mai alerţi din punct de vedere mental, dispunând de o judecată sănătoasă. Este o zi potrivită pentru chestiuni ce ţin de învăţare şi de examinări, precum şi pentru călătorii.

 

FECIOARA: Puteţi avea parte de un noroc, de un spor de zile mari la bani. În general, mai toate proiectele voastre financiare vă vor fi de bun augur. Puteţi achiziţiona un produs, un obiect special, dorit de mai multă vreme.

 

BALANŢA: Veţi fi mai energici, încrezători şi plini de voie bună. Veţi atrage privirile celor din jur şi veţi avea parte de succes pe mai toate planurile. Este o zi favorabilă expresiei de sine, precum și mai tuturor situaţilor ce aduc o doză de competiţie.

 

SCORPION: Este o zi foarte potrivită analizei şi reflexiei de sine. Ar fi indicat și să vă odihniţi ceva mai mult spre a vă ,,reîncărca bateriile” pentru zilele următoare. Încercaţi să adoptaţi o atitudine de viață mai deschisă.

 

SĂGETĂTOR: Prietenii şi activităţile de grup vă vor dărui mai multă energie pozitivă şi o stare lăuntrică ceva mai stabilă. Aşadar, este o zi foarte bună pentru întâlniri şi ieşiri în oraş. Veţi fi şi cumva mai umanitari şi altruişti.

 

CAPRICORN: Stelele vă arată un succes profesional răsunător. Astfel, este o zi foarte potrivită tuturor activităţilor ce conduc la stabilizare şi consolidare în carieră. Energia zilei vă va ajuta să câştigaţi, cu uşurinţă, respectul celor din jur.

 

VĂRSĂTOR: Marcajul astrologic al zilei îi va favoriza îndeosebi pe aceia care vor fi testaţi sau evaluaţi. Este şi o zi fabuloasă pentru evoluţie spirituală, însă şi pentru călătorii, din obligaţie sau de plăcere.

 

PEŞTI: Astrele vă indică o întărire, dar şi o direcţionare mai clară a energiilor personale, în vederea îndeplinirii unui deziderat sau a unei ambiţii personale. Veţi avea parte şi de mai mult succes la bani, precum și la alte beneficii materiale.

 

Să nu uitaţi că astrale doar predispun, dar omul este cel care mereu dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *