Ați văzut-o? A plecat de trei zile de la domiciliu și nu s-a mai întors

Update: Vă informăm că femeia în vârstă de 62 de ani, din municipiul Deva, care a plecat voluntar de la domiciliu (în cursul zilei de 03.03.2020), s-a întors acasă, în data de 09.03.2020.

La data de 05.03.2020, Poliţia Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din localitate despre faptul că, în cursul zilei de 03.03.2020, în jurul orei 10:00, sora acesteia, BRETE DORINA (foto), în vârstă de 62 ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Reclamanta a precizat că sora sa locuia singură și era în evidență ca bolnav cronic, sub tratament de specialitate.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,60 m, constituție normală, part tuns drept până la baza gâtului, cu breton, vopsit negru, față ovală, ten alb, dantură completă, ochi căprui, nas drept.

La data plecării, femeia era îmbrăcată cu următoarele articole vestimentare: jachetă de culoare gri cu glugă, pulover culoare maro, pantaloni jeans de culoare neagră şi pantofi tip gheată, de culoare bordo.

În urma primirii sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării femeii, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celei în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţia sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *