Au condus fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

La data de 20.05.2020, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Deva, a fost invitat la sediul Poliției Municipiului Deva, pentru a lămuri unele aspecte privind implicarea într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, produs în data de 14.04.2020. Bărbatul  s-a prezentat la Poliţie cu un autoturism (pe care l-a condus de la domiciliul său până la sediul Poliției Municipiului Deva). Existând indicii că bărbatul ar fi consumat alcool, acesta a fost testat de agenţii de poliţie rutieră cu aparatul alcooltest, care a indicat un rezultat de 0,77 mg/l, alcool pur în aerul expirat (după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei).

La data 20.05.2020, în jurul orei  23:30, poliţiştii au depistat în trafic un tânăr de 29 de ani, din municipiul Deva, care conducea un autoturism pe strada Minerului, din Deva. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că  tânărul nu posedă permis de conducere (în cazul său, aparatul alcooltest a indicat  0,08 mg/l, alcool pur în aerul expirat).

Tot ieri, poliţiştii Biroului Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune care a avut ca şi rezultat prinderea în flagrant a unui bărbat de 34 de ani, din municipiul Deva, care a săvârșit infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (în cursul zilei de 20.05.2020, acesta a condus o autoutilitară pe raza municipiului Deva, deşi avea permisul de conducere reținut, neavând dreptul de a conduce autovehicule în România).

Bărbatul a fost reținut şi depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

În cele trei cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală. 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.